Over ons

Ons bouwbedrijf is opgericht omstreeks 1894.

Dit betekent ruim 125 jaar ervaring in bouwen. Inmiddels staat de 4e generatie Bos aan het roer, de broers Piet en Paul Bos als directie. Zij worden bijgestaan door de 5e generatie Kim, Peter en Bram Bos.

Ons kantoor/bedrijfspand is gehuisvest aan de Middenweg 41A te Limmen.

Met ons team van goed opgeleide, vakbekwame en enthousiaste mensen voeren wij alle disciplines in de bouw uit. Een goede werksfeer vinden wij hierbij van groot belang.

Tevens zijn wij erkend leerbedrijf voor aanstormend talent in de bouw.

Wij zijn sterk in zowel nieuwbouw als verbouw van uw project als in het realiseren van kleinschalige seriematige woningbouwprojecten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in onderhoud aan woningen en gebouwen. Hierbij kunt u denken aan het repareren of vervangen van kozijnen, het vervangen van diverse bouwdelen of het oplossen van allerlei bouwproblemen. 

Vanaf de ontwikkelingsfase tot en met het moment van oplevering kunt u alle zorg omtrent de bouw aan ons toevertrouwen. Wij nemen als bouwers onze verantwoordelijkheid.

Wij staan voor een ‘no-nonsens’ bouwbedrijf met korte communicatielijnen naar zowel onze opdrachtgevers als naar onze vaste groep bouwpartners. Wij zorgen voor een goed verloop van elk bouwproces.

Wij zullen bij elke opdracht streven naar de hoogste kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Graag staan wij voor u klaar om uw bouwvraagstukken daadkrachtig op te pakken en uw wensen naar tevredenheid vorm te geven.

Top